Podgorčanin poginuo u eksploziji bombe bio dio “škaljarskog klana”

Region

Podgoričanin Đorđije Božović je poginuo, a njegov sugrađanin Aleksandar Keković je teško povređen u eksploziji bombe koja je bila postavljena ispod Kekovićevog automobila.

 

Do eksplozije je došlo u srijedu uviječe u Dalmatinskoj ulici ispred marketa “Lida” u podgoričkom naselju Blok 6, prenijele su podgoričke Vijesti.

 

Keković je zadobio opekotine i prelom noge i prebačen je u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore gdje se ljekari bore za njegov život.

 

U Urgentni blok su prebačene i dvije žene – radnica “Lide” koja je bila u teškom šoku, kao i povređena žena koja je parkirala auto ispred marketa.

 

Vatra je zahvatila i vozilo koje je bilo parkirano pored. Kako su naveli očevici, eksplozija je izbacila Kekovića iz automobila i on je nakon toga bio svjestan.

 

Božović, koji je poginuo u eksploziji bombe, važio je za člana podgoričkog ogranka kriminalnog “škaljarskog klana”, pišu Vijesti.

 

Teško ranjeni Aleksandar Keković je 2015. godine osuđen na 18 mjeseci robije zbog aktiviranja bombi u dvorištu kuće Aleksandra Vukadinovića u podgoričkom naselju Tološi.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *