Ana Brnabić pije rakiju, igra fudbal i ne odgovara na provokacije (VIDEO)

Region

Novinarka je pitala Anu Brnabić da li je na Paradu ponosa došla sama ili s djevojkom, na šta joj je ministarka odgovorila da to nije korektno pitanje i da je njen privatan život njena stvar.

Tokom prošlogodišnje Gej parade u Beogradu, ruska novinarka katarina Lane pitala je mandatarku za sastav Vlade Srbije da li je došla sama ili s djevojkom ma šta joj je ona rekla da to nije korektno pitanje i da se radi o njenom privatnom životu. Novinarka je i dalje insitirala na odgovoru, ali je Ana Brnabić ponovila da je u pitanju njen život i njena stvar.

{youtube}ArMicQh2j4w{/youtube}

Ovaj video je do sada pogledalo više od 55.000 ljudi, ali je sada ponovo dospio u žižu javnosti nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno imenovao Anu Brnabić za mandatara za sastav nove Vlade Srbije.

Ana je prvi javno deklarisani pripadnik LGBT populacije u politici, i prvi ministar u Vladi Srbije, ali to Vučiću nije smetalo da je predloži za svog nasljednika.

Ova djevojka je druželjubiva i opuštena, što je pokazala više puta tokom susreta s građanima. Sa starijima je pila rakiju, sa momcima igrala fudbal…

{youtube}ThmMDmUtYfQ{/youtube}

Zadivila je brojne strane zvanice kada se našla u “okršaju” sa bivšim profi fudbalerom Vukom Živkovićem i zvijezdom fristajl fudbala, pravim akrobatom sa loptom Nikolom Đotom Miloševićem.

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *