“Istinito” vas vodi na koncert “Zajedno za Borac”

Sport

Veliki koncert “Zajedno za Borac“ održaće se sutra, 22. februara, u dvorani „Borik“ u Banjaluci sa početkom u 20 časova.

Na koncertu, koji za cilj ima podršku trofejnom rukometnom klubu, nastupiće poznati regionalni bendovi Psihomodo pop, Bad Copy, Tupas mene, Sopot i Irie FM.

“Ovo je prilika da svi građani Banjaluke, ljubitelji rukometa, a posebno naši navijači, pokažu i dokažu da vole Borac i da žele vidjeti naš klub ponovo u velikim evropskim utakmicama. Dakle, svi mogu pomoći na svoj način i zato ih pozivam da dođu na koncert, a privrednike i uspješne pojedince našeg grada, Republike Srpske i cijele BiH, pozivam da se uključe, da dođu na donatrosko veče i pomognu najvećem domaćem sportskom brendu da sve nas ponovo sa ponosom predstavlja širom Evrope”, poručio je direktor RK „Borac m:tel“ Vladimir Branković

Kupovinom karata po cijeni od 10 KM, koje se mogu kupiti na Trgu Krajine i u dvorani „Borik”, svi posjetioci koncerta će, osim uživanja u vrhunskoj muzici, podržati rad RK “Borac m:tel”, s obzirom da će kompletan prihod od ulaznica biti uplaćen u kasu rukometnog kluba.

Ukoliko želite da osvojite jednu od 10 ulaznica za ovaj koncert pošaljite svoje lične podatke (ime, prezime i broj telefona) na e-mail info@istinito.com ili fb inbox . Prijave primamo do četvrtka, 22. februara, do 12 časova. Srećno!

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *