Krstičić odveo Zvezdu na +14

Sport

Crvena zvezda iskoristila je novi kiks Partizana pobjedom nad Voždovcem u veoma uzbudljivom meču na svom stadionu – 2:1 (1:0).

Crveno-bijeli poslije 25. runde Suprelige Srbije imaju 14 bodova više od drugoplasiranog vječitog rivala Partizana, koji je nešto ranije poražen u Nišu od Radničkog (1:0).

Domaćin, koji je na ovom meču proslavio 73. rođendan kluba, vodio je od 46. minuta golom Milana Rodića, ali se “Zmajevima! isplatio ofanzivan pristup u samom finišu susreta kada Miloš Pavlović odbitak šalje iza leđa raspoloženog Milana Borjana.

Međutim, već u sljedećem napadu Filip Stojković sjajno centrira lijevom, slabijom nogom, a Nenad Krstičić odlično skače na prvoj stativi i skreće loptu u dalju “malu” mrežu za trijumf.

Nisu crveno-bijeli ništa prepuštali slučaju u dodatna tri minuta igre, rutinski su priveli meč kraju i uspjeli da kazne novi kiks vječitog rivala Partizana za 14 bodova prednosti.

Ekipa Vladana Milojevića zabilježila je 21. trijumf u sezoni, dok je Voždovac postigao tek četvrti gol na srpskom najvećem stadionu od starta šampionata.

B92

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *