Savo Milošević se podmladio botoksom u Bijeljini

Sport

Legendarni fudbaler posetio jedan estetski studio u Bijeljini kako bi osvežio svoje lice, a na tretman mu upao pevač Miloš Bojanić, koji je takođe došao da ubrizga botoks

O, mladosti, zašto prolaziš, hej, starosti, brzo dolaziš – stihovi hita Tome Zdravkovića izgleda da su ovih dana u glavi Save Miloševića, legendarnog fudbalera. Naime, Savo je odlučio da se vrati u mladost, i to tretmanom podmlađivanja lica.

Malo botoksa ne može da škodi. Potpredsednik FSS posetio je estetski studio u Bijeljini u želji da se malo podmladi. Tretman osvežavanja lica izuzetno je prijao Miloševiću, koji se sve vreme zadovoljno smeškao dok mu je doktorka Marija Ristanović „radila o glavi“. Kada se tretman završio, Savo se odmah uputio do najbližeg ogledala i bio je više nego zadovoljan urađenim.

Kako su nam otkrili iz salona u Bijeljini, Milošević je njihova redovna mušterija, jer vodi računa o svom izgledu. Zanimljivo, posle tretmana fudbalera, na isti metod podmlađivanja odlučio se i Miloš Bojanić, pevač narodne muzike.

kurir.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *