Krstajić: Svjesno smo rizikovali, jer smo htjeli pobjedu

Sport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić poslije poraza od Švajcarske 2:1 izjavio je da je ekipa svjesno rizikovala u finišu jer je željela pobjedu i zato je kažnjena.

– Prvo poluvrijeme bilo je kako smo željeli, u drugom rano smo primili naivan gol i sve je poremećeno. U posljednjih 10 minuta sam napravio izmjenu, uveo napadača umjesto zadnjeg veznog. Htjeli smo da rizikujemo i pokušamo da dobijemo utakmicu jer bod nije donosio praktično ništa zbog rezultata Brazil – Kostarika – rekao je Krstajić za RTS.

On je dodao da ekipa neće odustati od borbe ni protiv Brazila.

– Biće teško, oni su možda i glavni favoriti za titulu, ali vidite da favoriti ne dobijaju lako. I oni imaju mana. Sigurno da nećemo da pokleknemo i učinićemo sve da napravimo rezultat koji nama odgovara – rekao je selektor reprezentacije Srbije.

Ništa o suđenju i “albanskom orlu”

Krstajić nije želio da komentariše suđenje kao ni proslavu golova igrača Švajcarske. Džerdan Šaćiri i Granit Džaka su, naime, pokazivali „albanskog orla“.

– Iskreno, nije moje da komentarišem suđenje. Vidjeli ste šta se desilo i to je na vama da presudite. Što se tiče proslave gola, tu nemam komentar. Čovjek sam sporta i ne želim u to da se miješam – rekao je Krstajić.

Selektor Srbije je pohvalio atmosferu na meču.

– Hvala svima koji su bili uz nas. Imali smo odličnu podršku tokom čitavog meča i zbog toga mi je poraz baš teško pao. Vidio sam naše navijače iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, a i domaći su bili uz nas – rekao je Krstajić na zvaničnoj pres konferenciji.

SrpskaInfo.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *