Zvezdin navijač zaprosio djevojku u Areni pred 16 000 ljudi (FOTO)

Sport

Veliki navijač Crvene zvezde Nenad zaprosio je svoju devojku Jovanu na poluvremenu utakmice sa Baskonijom. Odgovor očekivan – DA.

Dvorane ”Aleksandar Nikolić” i ”Kombank arena” mesta su gde se događaju mnoge lepe stvari. Pored brojnih radosti koje su svojim navijačima doneli košarkaši Crvene zvezde mts bili smo svedoci i brojnih drugih lepih događaja.

Jedan takav dogodio se na poluvremenu meča između Crvene zvezde i Baskonije. Nenad je skupio hrabrost da pred 16.000 svedoka zaprosi svoju lepšu polovinu Jovanu i odgovor je naravno bio veliko ”da”.

Naočigled “redovna” sutuacija na poluvremenu utakmice, posle zabavnog programa  na parketu, prezenterka KK Crvena zvezda mts je intervjuisala nekoliko gledalaca u parteru 4: o njihovom viđenju utakmice i atmosfere. Nakon brojnih mališana, na red je došao mladić sa devojom u drugom redu partera 4…Sve nakon toga sada je nezaboravna uspomena za jedan novi bračni par – Nenad i Jovana:

“Hteo bih da se zahvalim KK Crvena zvezda mts koja mi je omogućila da doživim do sada najlepši momenat u mom životu. Sve smo zajedno isplanirali moj klub i ja, od kupovine karata, do dolaska iz Kruševca u Beograd. Zbog gužve na autoputu umalo da zakasnimo, i to pošto sam moju Jovanu morao da nagovorim da dođe na utakmicu jer do sada nije išla na mečeve u Kombank Areni. Ni jednog trenutka nije posumnjala u ovu akciju, a zahvaljujem se i svim navijacima koji su me podrzali u arena. Navijač sam Crvene zvezde od malena i redovno dolazim na utakmice pre svega košarkaškog kluba. Neki plan je bio da spojim dve moje najveće ljubavi. Ljubav prema Crvenoj zvezdi koja traje od malena i prema Jovani koja je, verujem za ceo život”, rekao je Nenad koji redovno dolazi na utakmice Crvene zvezde mts iz Kruševca.

Nenad i Jovana očekuju bebu čime će crveno-bela porodica biti bogatija za još jednog člana.

Nenad je istakao veliku zahvalnost KK Crvena zvezda što je sve organizovano baš kako je on dugo zamišljao i rekao da će na svadbi obavezno pored svadbene torte biti i torta sa grbom Crvene zvezde.

Ovo nije bila prva prosidba na utakmicama Crvene zvezde. Na poluvremenu utakmice Crvena zvezda – Ulm u dvorani ”Aleksandar Nikolić” 2013. godine Radomir je zaprosio svoju devojku Mirelu. Isto je učinio Zoran koji je zaprosio devojku Marijanu 2014. godine u spektakularnom ambijentu ”Kombank arene” pred preko 18.000 navijača u meču Crvena zvezda – Olimpijakos.

Kurir

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *