Aleksandar Subić ponovo u Borcu

Sport

Aleksandar Subić se vratio u svoj Borac i odmah se priključio saigračima na Zlatiboru! Iako je imao ponude Željezničara i Zrinjskog, lijevi bočni je odlučio da je vrijeme za povratak u Banjaluku. Pregovori su kratko trajali i igrač se već stavio na raspolaganje stručnom štabu.

 

– Vratio sam se kući, potpisaću ugovor na dvije godine. Ono što me zaista raduje je da vidim da ima dosta domaćih igrača. Vidim da su se neke stvari u klubu posložile, da je sve dobro, tako da se nadam najboljem kad se ekipa uigra- prvi su utisci povratnika među“crveno –plave“.

 

Subić ističe da će mu biti potrebno vrijeme da se opet vrati u formu ali da će mu mnogo pomoći što poznaje dosta saigrača, kao i članove stručnog štaba.

 

– Domaći igrači će mi pomoći i olakšati novi početak u klubu, sigurno da će mi trebati vremena da uđem u formu. To je nesporno, ali mislim da će sve biti u redu. Želim što prije da se uigram sa timom i da se priviknem na zahtjeve trenera. Igrao sam i sa šefom stručnog štaba Branislavom Krunićem i sa pomoćnim trenerom Darkom Maletićem tako da mislim da neće biti problema – dodao je Subić.

 

Nakon odlaska u Partizan, Subić je odigrao 15 mečeva za beogradski tim (4 utakmice u Ligi Evrope), a zatim je bio na pozajmicama u Slobodi i Radničkom.

 

– Što se tiče Partizana, bilo je dobrih i manje dobrih stvari, ali sigurno nisam pogriješio kada sam otišao. Iz Slobode i Radničkog takođe nosim pozitivne utiske. Sad sam opet tu u svom klubu, nadam se da ćemo zajedničkim snagama da napravimo nešto za Borac i Banjaluku. Imam 25 godine i sigurno da da mogu još uno toga da pružim – rekao je Subić na kraju.

 

On je sedmo pojačanje kluba. Prije njega su u Borac došli golman Mladen Lučić, zatim Marko Jovanović, Marko Mirić, Dejan Bosančić, Bojan Marković i Ivan Crnov.

 

srpskainfo.com

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *