Kuzmić i dalje u indukovanoj komi

Sport

Ognjen Kuzmić, košarkaški reprezentativac Srbije i povratnik u KK Crvena zvezda, i dalje je u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, a 24 sata poslije teške saobraćajne nesreće u Republici Srpskoj prvi znaci su ohrabrujući.

 

Njegov klub je u saopštenju za javnost, naslovljenom riječima “Velika borba Ognjena Kuzmića” naveo da je zdravstveno stanje centra “stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno”.

 

– O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedjelju brine izuzetan ljekarski tim u Urgentnom centru, i KK Crvena zvezda im se i ovom prilikom zahvaljuje na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedjelju u bolnicu u teškom stanju.

 

U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane ljekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija – navode crveno-bijeli.

 

Kuzmić je, podsjetimo, doživio teške povrede u sudaru dva automobila, vatrogasci su ga pet minuta izvlačili iz prevrnutog, prilično oštećenog vozila, a zbog ozbiljnosti stanja u kome se našao, Helikopterski servis Republike Srpske prevezao ga je u Beograd.

 

(Blic)

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *