Rusija: Skuvao i pojeo srce žene koju je iskasapio

Svijet

Aleksej Jastrebov (35) uhapšen je nakon što je pronađen u iznajmljenom stanu dok je kasapio tijelo Ekatarine Nikiforove (27), čije je srce prethodno skuvao i pojeo.

Osumnjičeni kanibal uhapšen je zbog ubistva majke dvoje djece, a je zatim skuvao i pojeo njeno srce, saopštila je policija. Jastrebov je zadržan u ruskom gradu Krasnojarsku, jer je Ekatarinu nožen ubo u vrat, i izvadio joj adamovu jabučicu.

Onda je iščupao njeno srce i lijevo plućno krilo, stavio ih na šporet i skuvao. Pozvao je vlasnika stana Zanu Avdejevu (31) i rekao joj da zove policiju i Hitnu pomoć.

– Ležim u krvi, pored mene je tijelo – rekao je, piše “Miror”.

Kada su ljekari stigli rekao im je da se na šporetu se kuva srce.

– Rekao sam joj da ću joj pojesti srce. I jesam – rekao je policajcima.

Prije nego što je nazvao Avdejevu pokušao je da se ubije tako što je zario makaze sebi u vrat, ali nije uspio, saopštila je policija. Trenutno je pod nadzorom na intenzivnoj nezi.

– Jadna žena je ležala u istoj sobi. Grudi su joj bile otvorene, vrat isječen. Izvadio joj je adamovu jabučicu, nisam mogla da gledam sve to – ispričala je vlasnica stana.

Žrtva, samohrana majka, ostavila je iza sebe dvije ćerke. Kako je rekao brat Avdejeve, Evgenij, ubica i navodni kanibal je bio njegov blizak prijatelj, ali da nikada nije mogao da zamisli da bi mogao da uradi nešto tako zlo.

– Kosa mi se diže na glavi. Mislim da su možda pili i da su se posvađali – rekao je.

Policija takođe provjerava da li su konzumirali narkotike. Avdejeve je rekla da će pozvati sveštenika da “očisti” sprat od zlog ubistva, piše “Miror”.

Blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *