Prinčevi Vilijam i Hari objavili zajedničko saopštenje

Svijet

Britanski prinčevi Vilijam i Hari objavili su zajedničko saopštenje u kojem su porekli navode o “zlostavljanju”, nakon medijskih izvještaja da se Hari osjećao maltretirano i da zato napušta kraljevsku porodicu, svega nekoliko sati uoči kriznog sastanka sa kraljicom u Sandringamu, prenio je Miror.

 

– Uprkos jasnom poricanju, lažna priča je objavljena danas u britanskim medijima u kojoj se spekuliše o odnosu između vojvode od Saseksa i vojvode od Kembridža. Za braću koja se toliko duboko brinu za pitanja vezana za mentalno zdravlje, upotreba ovako zapaljive retorike je uvredljiva i potencijalno štetna – navedeno je u saopštenju dva brata.

 

Hari i njegova žena Megan Markl objavili su prošle nedjelje da se povlače sa kraljevskih dužnosti i da žele postati “finansijski nezavisni”.

 

Danas je takođe objavljeno da par ima “privatni Vocap plan” za krizni sastanak. Navodi se da je vojvotkinja rekla Hariju da za nju boravak u kraljevskoj porodici “ne funkcioniše”, a Hariju se “slama srce” što je stavljen u poziciju da mora da bira između Megan i svoje bake, kraljice Elizabete II.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *