Policija i dalje obezbjeđuje birački materijal u Tesliću, posmatrači SDS ne odustaju (VIDEO)

Aktuelno

Iako je od zatvaranja biračkih mjesta prošlo 24 sata, u Tesliću jos traje vanredno stanje nakon glasanja o opozivu načelnika ove opštine Milana Miličevića.

 

Još nisu prebrojani svi glasovi. Policija, podržana specijalcima iz Jedinice za podršku MUP RS, obezbjeđuje prostorije Lokalne izborne komisije i birački materijal, a posmarači SDS se ne odmiču od vreća sa glasačakim listićima.

 

Policija ispred prostorija izborne komisije dežura danonoćno, smjenjujući se na dužnosti svaka 2 sata.

 

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

 

Opsadno stanje je i u prostorijama SDS, gdje su aktivisti probdjeli noć, prateći šta se dešava.

 

– U pitanju je izborni materijal iz 4 sela, krajnji rezultat glasanja mogao bi biti promijenjen jedino teoretski, uz pomoć bezočnog inženjeringa i naučne fantastike. Recimo da napišu da su svi u tim dijelovima izašli na izbore i da je doslovno svaki borac glasao za opoziv. Ne damo nijedan glas, borimo se za zakonitost i za sve buduće izbore, koje ne smiju pratiti nasilje i krađe – poručio je Miličević i dodaje da se ovdje ne radi više o njegovoj budućnosti, nego o budućnosti RS.

 

Milan Miličević

O prebrojavanju glasova u Tesliću

Gepostet von Srpskainfo.com am Montag, 4. März 2019

 

Nezvanično saznajemo da se predsjednica Lokalne izborne komisije povukla s funkcije, kao i još neki članovi, a njena zamjenica je za večeras zakazala sjednicu, nakon koje bi konačno trebalo da budu i zvanično objavljeni rezultati.

 

Srpskainfo.com

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *