NOKAUTIRAN BIVŠI MINISTAR
Dragana Bogdanića pretukao Ilija Pavlović!?

Aktuelno

Bivši ministar zdravlja RS i aktuelni poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH Dragan Bogdanić jutros je napadnut u Tesliću, saznaje Srpskainfo.

 

Ovu informaciju potvrdili su i u Policijskoj upravi Doboj.

 

Naš izvor pojasnio je da je, zbog napada na Bogdanića, u toku saslušanje Ilije Pavlovića (56), takođe iz Teslića.

 

Jedan od očevidaca napada ispričao je da je primjetio Bogdanića u blizini njegovog poslovnog prostora u centru Teslića, te je zatim izašao iz vozila i krenuo da ga udara.

 

– Mislim da ga je dva puta udario šakom u glavu, bukvalno ga nokautirao i Bogdanić je pao na zemlju, a tom prilikom su mu pukle i naočare. Napad se desio u blizini Hitne pomoći, gdje se Bogdanić zatim obratio i ukazana mu je ljekaraska pomoć – pojasnio je očevidac.

 

Ilija Pavlović

 

Napadač je bio suvozač u automobilu, a koje je vozio muškarac kojeg su navodno tokom referenduma u Tesliću istukle osobe, a koje su se dovodile u vezu sa Bogdanićem.

 

U PU Doboj rekli su za Srpskainfo da im je u 12 časova prijavljen napad na Bogdanića i da je na saslušanju osoba koja se dovodi u vezu sa napadom, te da je o svemu obaviješten i dežutni tužilac.

 

Bogdanić se javio na naš poziv i rekao da za sada ne može ništa komentarisati.

 

Naši sagovornici ističu da već duže vrijeme traje sukob između Bogdanića i Pavlovića, a bivši ministar je, gostujući na jednoj od televzija, rekao da je policiji i tužilaštvu prijavio prijetnje od jednog “lokalnog opasnog tipa”.

 

Sumnja se da je upravo mislio na Pavlovića.

 

Srpskainfo.com

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *