Bogdanić: Politički motiv je u pozadini napada na mene

Aktuelno

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić ocijenio je da današnji napad na njega u Tesliću ima politički motiv, navodeći da napadač Ilija Pavlović pripada kriminalnom miljeu.

 

– Ja sam na trotoaru razgovarao sa prijateljem, Pavlović je izašao iz vozila i odmah počeo da me vrijeđa, udario me je, od udarca sam pao, onako kratko onesviješten sam ustao, on je nastavio sa prijetnjom da će me bukvalno fizički likvidirati i to nije od juče – rekao je Bogdanić novinarima, nakon što je dao izjavu u Okružnom tužilaštvu u Doboju.

 

On je naveo da mu je Pavlović i ranije prijetio, o čemu su obaviještene nadležne institucije.

 

– To su ljudi koji su za novac spremni sve da urade. Mislim da sam bio praćen pošto su bila dvojica i da se znalo gdje ću ja biti. Mnogo je koincidencija da bi bilo slučajno – rekao je Bogdanić.

 

On je naveo da je zbog udarca u glavu i pada bio kod neurologa.

Bogdanić je istakao da nastavlja sa svojim političkim radom, uprkos svim dešavanjima i prijetnjama.

 

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je u Tesliću prijavljeno da je danas lice čiji su inicijali I.P. (56) iz Teslića nakon verbalne prijetnje fizički napalo sugrađanina čiji su inicijali D.B. (54).

 

Nakon napada koji se dogodio oko 12.00 časova u Ulici Svetog Save, licu D.B. je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić, odakle je upućeno u dobojsku bolnicu radi daljeg ukazivanja ljekarske pomoći i eventualnog izjašnjavanja o stepenu zadobijenih povreda, istakli su iz policije.

 

U saopštenju je navedeno da je u toku rad po ovoj prijavi, a o svemu je obaviješten dežurni okružni tužilac, pod čijim nadzorom se preduzimaju dalje mjere.

 

Dragana Bogdanića pretukao Ilija Pavlović!?

 

Agencije

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *