Produžen pritvor napadačima na Slobodana Vasiljevića

Aktuelno

Okružni sud u Istočnom Sarajevu produžio je pritvor za dva mjeseca Miljanu Miliću (33), Stefanu Radovanoviću (26), Stefanu Gariću (26), Nebojši Petkoviću (28), Milutinu Kandiću (47),  Goranu Čalmiću (43) i Nebojši Ozimkoviću (38), i Slaviši Juroševiću koji je u bjekstvu, a koji su osumnjičeni za pokušaj ubistva Slobodana Vasiljevića u Šekovićima, saznaje Istinito.

 

Svi oni se sumnjiče da su 1. juna, po prethodnom dogovoru, došli u Šekoviće u dvorište pravoslavne crkve Pokrova presvete Bogorodice, u kojem su fizički napali Slobodana Vasiljevića i nanijeli mu teške tjelesne povrede.

 

Pritvor je produžen na zahtjev Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a policija i dalje traga za Slavišom Juroševićem, koji se dovodi u vezu sa ovim krivičnim djelom.

 

Vasiljević je nakon napada u kojem je zadobio povrede glave i potkoljenice, hospitalizovan u UKC Tuzla, gdje se i danas oporavlja.

 

Nakon buđenja iz kome, Vasiljević je optužio Rajka Dukića, vlasnika kompanije Boksit iz Milića da je naručilac napada, odnosno pokušaja ubistva.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *