Verbalni duel Stanivukovića i Dodika u restoranu NSRS (VIDEO)

Aktuelno

Nakon što su iz opozicije predali zahtjev policiji da odobri skup u četvrtak,  poslanik PDP Draško Stanivuković je rekao da neće odustati i da će nastaviti borbu, jer se, kaže, ne boji ni ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača koji ga je sinoć udario u Narodnoj skupštini Republike Srpske, niti člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

 

Stanivuković je naveo i da mu je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik u skupštinskom restoranu psovao majku, vrijeđao ga te imao namjeru nasrnuti na njega tokom pauze na posebnoj sjednici NSRS.

 

Dodaje i da ima ljekarski nalaz kao dokaz za tužbu protiv Lukača, koji je, kaže, „zavrnuo ruke“ i poslanici PDP-a Jeleni Trivić koja mu se suprotstavila.

 

– Osjećam se kao pobjednik iako sam dobio udarac, jer ga nisam vratio – ustvrdio je.

 

Stanivuković pozvao je građane Republike Srpske na proteste, 26.decembra, u banjalučkom Parku „Mladen Stojanović“, protiv, kako je rekao, nasilja i lažnih dokumenata.

 

Stanivuković je rekao da će organizovati i protest u Bijeljini, blizu granice sa Srbijom, a u znak protivljenja Programu reformi.

 

 

Istinito

Tagged

1 thought on “Verbalni duel Stanivukovića i Dodika u restoranu NSRS (VIDEO)

  1. Nema sta diktatura na delu, ali ne proleterijata, nego milokrada dodika. Izgleda da je Stanivukoviceva majka zgodna zena, kada ova budala koja je poj.bala sve sto je mogla (ne samo poj.ebala nego i zaposlila sve kurve) nagovestava svoje zelje vise puta. Izvinjavam se iskreno gospodji Stanivukovic jer nije naravno bilo na racun jedne, predpostavljam po Drasku (posto ih ne znam) cestite zene. A ove krkane koji kruze oko njenog sina kao i ovog kadabahije koji sedi kao u kafani smesta u FOCU

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *