SKANDAL
Uhapšen još jedan ljekar na UKC RS

Aktuelno

Policija je uhapsila još jednog ljekara u UKC RS, saznaje Srpskainfo.

 

Odlično obaviješten izvor iz Policijske uprave Banjaluka otkriva da je uhapšen Dejan Aćić.

 

– Novo hapšenje uslijedilo je nakon današnjeg hapšenja načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS – objasnio je izvor iz banjalučke policije.

 

Prema saznanjima Srpskainfo oba slučaja su povezana, a D. A. se tereti za prikrivanje.

 

Ranije danas banjalučka policija uhapsila je danas Darka Golića, načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS, potvrđeno je za Srpskainfo.

 

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, zaprimili su prijavu da je u UKC Banjaluka počinjeno krivično djelo “Obljuba nad nemoćnim licem”. Zbog sumnje da je učinio krivično djelo uhapšena je osoba inicijala D.G. U koordinaciji sa Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka preduzima se niz operativnih i istražnih radnji u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti krivičnog djela – saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

 

Srpskainfo saznaje da su bludne radnje počinjene prema muškarcu (36).

 

Direktor UKC RS Vlado Đajić potvrdio je hapšenje načelnika Golića, dodavši da su oni slučaj prijavili policiji.

 

– Poslovodstvo UKC RS od dežurne službe saznalo je danas da se jedan od naših radnika neetički ponašao prema pacijentu. Odmah smo slučaj prijavili policiji i zatražili da se slučaj ispita, jer nam je cilj da svi naši pacijenti budu zaštićeni – izjavio je Đajić za Srpskainfo.

 

Dodao je da će prema uhapšenom radniku biti preduzete sve zakonom predviđene mjere.

Slučaj prijavile medicinske sestre

 

Policija je jutros primila šokantnu prijavu o bludnim radnjama protiv jednog od načelnika u Univerzitetskom kliničkom centru Republika Srpska, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

 

Slučaj su prijavile medicinske sestre koje su ostale šokirane nakon što su svjedočile nemoralnim radnjama načelnika.

 

Odlično obaviješteni izvor Srpskainfo iz Policijske uprave Banjaluka izjavio je da je nakon prijave slučaja policija upućena u UKC RS.

 

– Ovo nas je sve šokiralo, jer se radi o čovjeku koji je barem do sada savjesno obavljao svoj posao i ujedno uglednom načelniku – naveo je visokorangirani službenik iz UKC RS.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *