Kovačević: Razgovaraćemo sa DNS sljedeće sedmice

Aktuelno

DNS je već duži vremenski period u Republici Srposkoj sarađivao sa strankama koja su opozicija na republičkom nivou, odnosno koji su protiv SNSD, poručio je Radovan Kovačević, portparol SNSD.

 

– Mi smo na vrijeme svim našim koalicionim partnerima saopštili svoj stav da takvo ponašanje više ne planiramo da tolerišemo. On koji su mislili da nismo ozbiljni, mogli su u posljednjih nekoliko dana da vide koliko jesmo – naveo je Kovačević.

 

On je rekao da je rukovodstvo DNS tražilo da razgovora sa SNSD, i da će u toku sljedeće sedmice doći do tih razgovora.

 

– Mi jesmo otvoreni za razgovore i vjerujem da će doći do približavanja stavova u Prijedoru. Ukoliko i ne dođe, mi smo već saopštili ime budućeg gradonačelnik Prijedora – naglasio je Kovačević za RTRS.

 

Kovačević je poručio da kada je u pitanju saradnja na republičkom nivou, vjeruje da je DNS ozbiljna stranka, i da će se razgovarati sa vrhom stranke, a ne sa loklanim gradskim odborima.

 

Srpskainfo.com

 

1 thought on “Kovačević: Razgovaraćemo sa DNS sljedeće sedmice

  1. Kakve ste vi fukare. Mislim i na snsd i na dns-1 i dns-2 i na sp-1 i sp-2. Uz ujedinjenu srpsku i micu micica kako god mu se zvala stranka, kada covek oduzeme i sabere, zakljucak je da treba napraviti vise i jos vise septickih jama i to jednokomornih, da se kuvate u njima i to sto duze. Kanalizacija je za vas mila majka jer ce sve reka odneti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *