ŽESTOK SUKOB U VRHU SNSD
Luka Petrović i Zoran Adžić dohvatili se za vratove!

Aktuelno

U četvrtak poslije podne u upravnoj zgradi Elektroprivrede RS u Banjaluci, na osmom spratu Integrine poslovne zgrade, došlo je do fizičkog sukoba između generalnog direktora ERS Luke Petrovića i gradonačelnika Gradiške Zorana Adžića.

 

Da je sukob dvojice visokih funkcionera SNSD (Petrović je generalni sekretar SNSD, a Adžić član Predsjedništva stranke) bio žestok, govore podaci da su se hvatali za vratove i naguravali po kancelariji. Obračun su “uživo” pratile dvije žene, sekretarica i još jedna službenica.

 

– Izgledalo je strašno, hvatali su se za vratove i gurali, tvrde izvori Istinito.

 

Navode i da su pale mnoge teške riječi, što govori da je ovaj sukob tinjao odavno, ali da je sada dostigao vrhunac.

 

Navodno, Adžić je saznao da neće biti kandidat SNSD za gradonačelnika Gradiške, koja je za njegovog načelničkog mandata dobila i status grada, koji joj je dodijeljen odlukom Narodne skupštine Republike Srpske, 14. marta 2019. godine.

 

 

Nakon ovog sukoba, dalo bi se zaključiti i koga Adžić smatra krivcem što je zapao u nemilost Milorada Dodika.

 

Upućeni tvrde da je Petrović sve manje “popularan” među svojim partijskim kolegama, jer je mnogima stao na žulj, a protežira samo njemu odane ljude, dok slijepo izvršava naloge partijskog šefa Milorada Dodika.

 

Mnogo bolji rejting nema ni u Elektroprivredi, gdje je protiv njegove bahatosti ustao i sindikat preduzeća, najavljujući nedavno štrajk. Kao i većina zaposlenih, protiv njega su i članovi uprave EP RS. Oni su ogorčeni ponašanjem generalnog direktora Luke Petrovića koji nije održao sastanak uprave preduzeća duže od godinu dana.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *