Rodić: DNS im je trn u oku, ne uklapamo se u njihovu viziju Republike Srpske!

Aktuelno Politika

Demokratski narodni savez, kao naše, prijedorsko čedo, od prvog dana je ulagao mnogo truda i znanja u razvoj našeg grada. Bili smo svjesni da samo mi možemo toliko voljeti svoj grad i učiniti ga boljim mjestom za život nas i naše djece. Jer, kako neko, ko ima svoj grad, može voljeti naš više od svoga? – poručio je u obraćanju javnosti prvog dana kampanje kandidat DNS za gradonačelnika Prijedora

 

– I zato, danas, kada je pred nama 30 dana u kojima će politika pokazati svoju najgoru stranu, želim da Vas ohrabrim i motivišem da ne odustajemo od našeg sna, koga smo gradili u proteklih 16 godina. Od sna o modernom, proevropskom gradu Prijedoru, gradu za sve njegove ljude.

 

Motivacija je jednostavna stvar – samo eliminišete ono što Vas demotiviše.

 

Dakle, eliminišite priče i prijetnje zlobnih i zlonamjernih, jer oni ne umiju ništa drugo nego da prijete i izmišljaju.

 

Demokratski narodni savez je njima postao trn u oku. Mi se ne uklapamo u njihovu viziju Republike Srpske, u kojoj će samo jedni biti jaki i vladati, a svi mi ostali mali i usitnjeni. Naših 100.000 glasova na prošlim izborima je njima bio znak za uzbunu i zato iz dana u dan pokušavaju da nas razdijele, demotivišu i pobijede. Oni grade zidove, a ne mostove. Demokratski narodni savez gradi mostove prijateljstva, saradnje i suživota, a tako će biti i u budućnosti.

 

I zato je na nama svima da se potrudimo da dobijemo ono što volimo, a ne da volimo ono što dobijemo. Jer, mi hoćemo naš grad, grad u kome smo se rodili, odrastali, zaljubljivali se i stvarali porodice. I isto onako kao što mi nećemo njihov grad, jer on je njihov, nećemo dozvoliti ni njima da uzmu naš grad.

 

Nije nam žao što uzimaju naše ideje i naše vizije, žao nam je što nemaju svoje.

 

Dragi prijetelji, budimo jedinstveni, složni i vjerujmo u svoje znanje, umijeće, viziju i snagu. Pokažimo to 15.novembra! – rekao je još Rodić u obraćanju javnosti.

 

Istinito

 

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *