SKANADAL U DOBA KORONE
SNSD u Čelincu vodi kampanju preko Udruženja penzionera! (VIDEO)

Aktuelno Društvo

Udruženje penzionera Republike Srpske u Čelincu za svoje članove organizuje jednodnevne izlete u Banju Vrućicu po simboličnoj cijeni od 30 KM, sa dva puna pansiona i ručkom, uz koji im nude i SNSD-ovu predizbornu propagandu!

 

Dok svi mediji objavljuju da je u Republici Srpskoj potvrđeno još 387 zaraženih, a samo u susjednoj Banjaluci 127 novih slučajeva, iz Čelinca je autobusom put Teslića na izlet krenula grupa penzionera.

 

To nije prvi put da čelinački penzioneri idu na izlet i ništa ne bi bilo sporno da se ovakva kolektivna druženja ne dešavaju u vrijeme epidemije virusa korona i da penzioneri ne spadaju u kategoriju najugroženijih.

 

 

Posebno pada u oči to što je predsjednik Opštinske organizacije Udruženja penzionera RS u Čelincu Nikola Kovačević, istovremeno i član opštinskog Izbornog štaba SNSD.

 

Zato i ne čudi što su se penzionerima okupljenim jutros u hotelu “Turist” u Čelincu, prije polaska za Teslić, obratili kandidat SNSD za načelnika Čelinca Vlado Gligorić, aktuelni načelnik opštine Momčilo Zeljković, koji je nosilac odborničke liste SNSD-a, kao i Milijana Topić, koja je druga na listi i Tomo Borjanić, takođe kandidat SNSD za odbornika i vlasnik previzničkog preduzeća “Tomo-turs”, čijim autobusima su penzioneri prevezeni u Teslić.

 

 

Penzionerima je podijeljen propagandni materijal, i posluženi su kafom i čajem. O epidemiloškim mjerama ni u ovom slučaju nije vođeno dovoljno računa.

 

Istinito

 

1 thought on “ SKANADAL U DOBA KORONE
SNSD u Čelincu vodi kampanju preko Udruženja penzionera! (VIDEO)

  1. Само ждерите на рачун овог јадног народа ..дабогда вам присјело битанге једне …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *