SNSD privremeno odustaje od predizbornih skupova

Aktuelno Politika

Izvršni komitet Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) odlučio je da obustavi promotivne aktivnosti i organizovanje skupova u okviru izborne kampanje za predstojeće lokalne izbore zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj i BiH.

 

Obustava aktivnosti u okviru kampanje “Okupljanje za Srpsku” stupa na snagu u ponedjeljak, 26. oktobra od 7.00 časova i trajaće do 2. novembra, kada će Izvršni komitet ponovo razmotriti aktuelnu epidemiološku situaciju i donijeti odluku o daljim mjerama, saopšteno je iz Glavnog izbornog štaba (GIŠ) SNSD.

 

Glavni izborni štab SNSD je pozvao i obavezao sve kandidate, ako i opštinske i gradske izborne štabove da striktno poštuju zabranu javnih okupljanja, mitinga i tribina.

 

– Težište kampanje u toku perioda važenja ove odluke prebaciće se na digitalnu kampanju, kao i na lični kontakt sa biračima ostvaren kroz veći broj kontakata u malim grupama striktno vodeći računa o epidemiološkim mjerama – navodi se u saopštenju GIŠ SNSD.

 

Kandidati i opštinski i gradski izborni štabovi dobiće od Glavnog izbornog štaba detaljne instrukcije o načinu vođenja kampanje tokom perioda važenja odluke Izvršnog komiteta, navodi se u saopštenju.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *