Šefica kabineta Zore Vidović vozila 200 na sat! (VIDEO)

Aktuelno Društvo

Šefica kabineta ministarke finansija Republike Srpske Zore Vidović, Marijana Rađević, na svoj Instagram profil postavila je video kojim se pohvalila kako vozi 200 km/h.

 

Nije poznato da li je upravljala vlastitim, ili službenim Audijem, ali je jasno je da je napravila ozbiljan saobraćajni prekršaj.

 

Poznato je da je brzina na autoputevima Republike Srpske ograničena na 130 km/h, a Rađević je vozila čak 70 kilometara iznad dozvoljene brzine.

 

Ova bivša novinarka ATV-a prvobitno je bila zaposlena u Vladi RS kao službenik za odnose s javnošću, nakon čega je ekspresno napredovala na poziciju šefa kabineta.

 

Na svom Instagram profilu svakodnevno postavlja fotografije i videe koji su u nekoliko navrata privlačili pažnju medija.

 

Ovaj put je otišla korak dalje, jer ne samo da je ugrozila bezbjednost saobraćaja zbog prebrze vožnje, već i činjenice da je tokom vožnje koristila mobilni telefon za snimanje.

 

Video pogledajte OVDJE

 

Sklonost ka bahatom ponašanju, službenici Vlade RS imaju od koga da nauče.

 

 

Marijana Rađević  snimljena je kako sa ministarkom Zorom Vidović pjeva pjesmu „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine“ na proslavi Nove 2022. godine.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *