Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti u Splitu (VIDEO)

Društvo Region

Vaterpolisti Crvene zvezde Dušan Vasić, Miloš Maksimović i golman Aleksandro Kralj napadnuti su i pretučeni u Splitu. Zbog ovog skandala, VK Crvena zvezda neće igrati meč protiv Mornara u 13. kolu Triglav regionalne lige. Vaterpolisti su se odmah poslije incidenta vratili u Beograd.

 

Ja sam iz Kotora, Crnogorac sam, nisam Srbin! – vikao je vaterpolista iz mora na splitskoj Rivi koji je skočio pred grupom razularenih lokalnih mladića koji su nasrnuli na njega i suigrače jer su sjedili ispred kafića u trenerkama s oznakama Beogradskog vaterpolo kluba Crvena zvezda.

 

Zbog incidenta vaterpolisti Crvene zvezde nisu ostali u Splitu gdje su u subotu poslijepodne trebali igrati protiv splitskog Mornara već su se uputili kući.

 

 

PU splitsko-dalmatinska saopštila je da je do incidenta došlo oko 13,40 sati, a napadnuta su tri igrača iz Beograda. Jedan je skočio u more da se spasi, a ostali su pobjegli. Po dolasku policije je utvrđeno kako mladić u moru nije teže povrijeđen i odbio je ljekarsku pomoć. Kasnije je ipak otišao ljekaru i utvrđene su mu lakše tjelesne povrede u nosa i sljepoočnice.

 

Prema prvim informacijama, napalo ih je 5 osoba mlađe životne dobi. Očevici s Rive kažu kažu da je napadača bilo više, ali tačna istina lako će se utvrditi jer nadzorne kamere pokrivaju to područje, prenosi Slobodna Dalmacija

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *