Banjaluka: Četiri ponude za “Staklenac”

Društvo

Popularni „Staklenac“, po svemu sudeći, dobiće novog vlasnika, poslije uspješno okončanog postupka javnog oglašavanja i današnjeg otvaranja prispjelih ponuda.

 

Na oglas o davanju u zakup, interes za ovaj jedan od najatraktivnijih poslovnih prostora u gradskom vlasništvu, iskazala su četiri zainteresovana zakupca.

 

Tako bi ovaj prostor, koji je Grad preuzeo u procesu tekućeg restrukturisanja „Akvane“, iz drugog pokušaja mogao da dobije novog vlasnika.

 

I za tzv. „okruglu prodavnicu“ na lokaciji u neposrednoj blizini Ferhadije bilo je zainteresovanih, i to njih šest. Dvije ponude su pristigle za jedan manji poslovni prostor preko puta tvrđave Kastel (Ulica Teodora Kolokotronisa broj 12, poslovni prostor broj 17) i jedna ponuda za veći prostor u Aleji Svetog Save broj 18 (u blizini Narodnog pozorišta).

 

Za javno sklonište u kojem se svojevremeno nalazio poznati klub „Pećina“, koji je istim oglasom, ponovo ponuđen na dugoročno iznajmljivanje – nije bilo pristiglih ponuda.

 

Kako su pojasnili iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje – rezultati provednog postupka licitacije i odluka o dodjeli u zakup biće objavljena na oglasnoj tabli Gradske uprave u roku od osam dana od otvaranja ponuda. Poslije toga, biće ostavljen rok za žalbu u trajanju od tri dana. Po okončanom procesu žalbe, u roku od 15 dana, slijedi zaključenje ugovora o zakupu sa najpovoljnijim ponuđačem.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *