Davor Dragičević: Mog sina su ubili policajci, snimak postoji!

Društvo

– Mog sina su ubili nečasni policajci, snimak postoji i svi do jednog će odgovarati za zločin koji su počinili! A te laži o plaćanju nekih montiranih snimaka možete samo vi povjerovati, sotone i ubice, poručio je Davor Dragičević.

 

– Ubice mog sina, mislite da će vam ovo proći? Pripremate teren da možete reći da sam ja napravio snimak, napisao je na FB grupi “Pravda za Davida” Davor Dragičević, komentarišući konstrukcije MUP-a RS o navodnom montiranom snimku Davidovog ubistva Davida.

 

MUP RS koji ni nakon 11 mjeseci nije otkrio ko su ubice banjalučkog studenta Davida Dragičevića, uporno se obračunava sa svima koji traže istinu Davidovom ubistvu.

Jedan od načina za obračun je i potraga za Bokijem, osobom koja na društvenim mrežama tvrdi da je vidjela snimak premlaćivanja Davida Dragičevića ispred Metalske škole u Banjaluci.

 

Mediji bliski vlastima RS su objavili da je Davor Dragičević naručio montažu snimka na kojem bi bilo prikazano Davidovo ubistvo, koju je, kako tvrde, platio 15.000 evra.

 

Iz ovoga nije teško zaključiti da su odgovorni za Davidovu smrt u panici, zbog čega su režimski mediji već krenuli sa kriminaliziranjem i osporavanjem videa koji još nigdje nije objavljen.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *