UPRKOS PRIJETNJAMA
Suvara potvrdio da izlazi pred novinare sa dokazima!

Društvo

– Pres koji je zakazan za 15. april biće održan, potvrdio je Suvara za Istinito.

 

Goran Suvara, kriminalac koji je nakon amnestije i skraćenja šestogodišnje zatvorske kazne izašao na slobodu, potvrdio da će pres konferencija, najavljena za ponedjeljak, 15. aprila, biti održana u Banjaluci, uprkos pritiscima da se ona otkaže.

 

On je naglasio da će pres će biti održan “bez obzira na sve pritiske i prijetnje koji se dešavaju ovih dana”.

 

– Bez obzira na sva pokazivanja i praćenja sa jasnom namjerom da se pres ne održi, pres će biti održan u zakazano vrijeme, sa zakazanim učesnicima, kategoričan je Suvara u izjavi za Istinito.

 

Suvara je nedavno najavio je da će pred novinarima iznijeti detalje i dokaze o brojnim aferama u kojima je učestvovao i da im “neće biti uskraćen nijedan odgovor”.

 

Goran Suvara iz zatvora: Vi ste me osudili, samo otkud mi zajedno, gospodo!?

 

Između ostalog, najavio je da će govoriti o aferi snimak, “projektu Suvara”, njegovim aktivnostima tokom nekih protesta u Banjaluci, ali i vezama s političarima i novinarima.

 

-Ukoliko me neko fizički, ili na bilo koji drugi način spriječi, pres konferencija će biti održana u moje ime u par gradova van BiH, naveo je Suvara u pozivu i najavio da će u tom slučaju govoriti njegovi prijatelji.

 

Goran Suvara, kojeg je Okružni sud u Banjaluci u julu 2016. godine osudio na šest godina zatvora zbog teških krađa i razbojništava počinjenih na području Glamoča za vrijeme rata. Jedno vrijeme se krio u Srbiji, izbjegavajući zatvorsku kaznu zajedno sa odbjeglim tajkunom Milom Radišićem. Uhapšen je 7. aprila 2016. godine.

 

Suvari je zatvorska kazna umanjena za 25% na osnovu Zakona o amnestiji i otpušten je po redovnom isteku kazne zatvora  20. februara ove godine, potvrđeno je za Istinito u Ministarstvu pravde RS.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *