Tokom dana povremena kiša i pljuskovi

Društvo

U BiH danas se očekuje osjetno svježije vrijeme sa kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

 

Tokom dana i popodne biće osjetno svježije vrijeme u odnosu na protekle dane, promjenjivo do pretežno oblačno sa povremenom kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Krajem dana doći će do smanjenja oblačnosti, a kiša će u većini krajeva prestati da pada, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

 

Duvaće slab do umjeren, zapadni i sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura od 15 do 20, u planinama oko 11 stepeni Celzijusovih.

 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros u Krajini i na zapadu preovladava vedro, a u ostalim krajevima pretežno oblačno vrijeme. Kiša pada ponegdje na jugoistoku Hercegovine, te u sjevernim i sjeveroistočnim predjelima.

 

Temperatura vazduha izmjerena u 8 časova: Bjelašnica četiri, Čemerno i Ivan Sedlo 10, Kalinovik, Nevesinje i Sokolac 11, Gacko, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Foča i Šipovo 12, Zvornik 13, Bileća, Doboj, Ribnik, Rudo, Srbac, Bihać, Sanski Most, Sarajevo, Široki Brijeg i Tuzla 14, Višegrad, Srebrenica, Brčko i Trebinje 15, Bijeljina, Mostar i Neum 16 stepeni Celzijusovih.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *