Počeo Dječiji sajam u Banjaluci

Društvo

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović otvorila je danas u Banjaluci Dječiji sajam i poručila da je ovo prilika da se istakne značaj porodice i porodičnih vrijedosti.

 

“Ovo je prilika da djeca provedu vrijeme sa svojim roditeljima, jer ga svi mi sve manje imamo zbog svakodnevnih obaveza”, rekla je Davidovićeva.

 

Ona je rekla da Ministarstvo uvijek podržava manifestacije koje promovišu porodicu i porodične vrijedosti, jer je to jedino bogatstvo koje treba čuvati.

 

Davidovićeva smatra da će posjetioci uživati, jer je sadržaj sajma prilagođen djeci.

 

U Banjaluci se danas i sutra, uz podršku Grada, održava Dječiji sajam sa bogatim sadržajima za djecu i cijelu porodicu.

 

Na sajmu posjetioci mogu pronaći proizvode po jednistvenim promotivnim cijenama, saznati novitete, učestvovati u edukativnim, ali i zabavnim radionicama, panel diskusijama, predavanjima.

 

Posebna pažnja je posvećena programu stručnih predavanja, prije svega iz oblasti prava djeteta, dječije i socijalne politike, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije koja su važna za pravilan rast i razvoj djece.

 

U bogatom programu na centralnoj bini nastupila su djeca iz vrtića i osnovnih škola, plesne grupe, kulturno-umjetnička društva, solisti, horovi i održane revije.

 

Otvaranju sajma prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić.

 

Sajam se održava u dvorani “Borik”, u okviru manifestacije “Proljeće u Banjaluci”, a ulaz je besplatan.

 

nezavisne.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *