Obustava saobraćaja u centru Banjaluke

Društvo

Zbog organizacije proslave Dana Republike, od 3. do 5. januara 2020. godine, biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Ulice Milana Tepića do Ulice Marije Bursać (od hotela „Palas“ do „Pošte“).

 

-Za vrijeme obustave, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Ulice Milana Tepića, iz smjera juga, autobusi javnog prevoza biće preusmjereni u ulice Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom. Na linijama javnog prevoza koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Ulice Milana Tepića do Bulevara cara Dušana, iz smjera sjevera, autobusi će biti preusmjereni u Ulicu Milana Tepića, dalje za linije koje saobraćaju prema jugu u Kninsku ulicu, Bulevar Cara Dušana i dalje postojećom trasom, a za linije koje saobraćaju prema sjeveru u ulice Vidovdansku, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom – rekli su u Gradskoj upravi.

 

Za vrijeme obustave saobraćaja, u Ulici Milana Tepića na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Vidovdanske ulice, neće biti dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje vozila.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *