Sutra oblačno i hladnije vrijeme, snijeg u planinama

Društvo

U BiH sutra će biti oblačno vrijeme sa kišom mjestimično, a susnježicom i snijegom u višim predjelima.

 

Tokom jutra i prije podne biće pretežno do potpuno oblačno sa mjestimičnim padavinama u sjevernim i centralnim predjelima, na krajnjem jugu sa pljuskovima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

 

Tokom dana biće oblačno sa slabom do umjerenom kišom, na planinama je moguć slab snijeg, dok se na krajnjem jugu krajem dana očekuju pljuskovi i grmljavina.

 

Duvaće slab do umjeren vjetar promjenljivog smjera, a u Hercegovini slaba bura.

 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutarnja temperatura vazduha iznosiće od jedan do sedam, na jugu od pet do devet, a najviša dnevna od pet do 11, na jugu od 10 do 15 stepeni Celzijusovih.

 

Temperatura danas u 13 časova

 

Bjelašnica minus tri, Čemerno dva, Gacko četiri, Nevesinje i Ivan sedlo šest, Bileća, Drinić, Mrakovica, Grude i Livno osam, Sokolac, Han Pijesak, Drvar i Široki Brijeg devet, Mostar 10, Bihać, Sarajevo, Šipovo i Trebinje 11, Zvornik, Novi Grad, Mrkonjić Grad, Bugojno i Sanski Most 12, Ribnik, Prijedor, Bijeljina i Stolac 13, Rud, Srbac, Jajce i Zenica 14, Srebrenica, Višegrad, Gradačac i Tuzla 15, Doboj 16, te Banjaluka 17 stepeni Celzijusovih.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *