Centar za mentalno zdravlje otvorio još jedan broj telefona

Društvo

Kancelarija UNICEF-a u BiH donirala je Centru za zaštitu mentalnog zdravlja, mobilni telefon i tablet uređaj kako bi bili pristupačniji korisnicima.

 

Osim na broj 051/230-250, korisnici usluga Centra koji djeluje pri banjalučkom Domu zdravlja, psihološko savjetovanje i podršku sada mogu dobiti i putem telefona 065/560-759.

 

– Takođe, za bolju komunikaciju sa korisnicima naših usluga, pacijentima CZMZ i svim stanovnicima Grada Banjaluke koji trebaju našu uslugu otvorili smo i nalog putem Skajpa, gdje nam se mogu javiti na adresi CZMZ PSIHOLOSKA PODRSKA – poručili su iz Centra.

 

Napominju da trenutna epidemiološka situacija može biti stresna za ljude. Strah i anksioznost mogu biti prvi znakovi stresa. Među ljudima koji mogu snažnije reagovati na stres su stariji ljudi i osobe sa hroničnim oboljenjima koji su u većem riziku od COVID 19, djeca i tinejdžeri, zdravstveni radnici, osobe u samoizolaciji, izolaciji i karantinu.

 

Centar za mentalno zdravlje JZU „Doma zdravlja“ u Banjaluci pruža psihološku podršku svim navedenim kategorijama, svaki dan od sedam do 20 časova.

 

Svakodnevno možete, ako ste u emocionalnoj potrebi, razgovarati i dobiti savjete od stručnjaka.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *