DELEGACIJA SPS U NEVESINJU I LJUBINJU
Ljubinju potrebna pomoć republičkih institucija

Društvo

Delegacija Socijalističke partije Srpske na čelu sa predsjednikom Goranom Selakom posjetila je opštinu Nevesinje, gdje su se sastali sa načelnikom opštine Milenkom Avdalovićem.

 

Na sastanku je bilo riječi o mogućnostima razvoja i poboljšanja uslova života u ovoj hercegovačkoj opštini, a pored Selaka i Avdalovića, sastanku su prisustvovali i generalni sekretar SPS Andrea Dorić, potpredsjednik Maksim Skoko, član Predsjedništva Sonja Davidović kao i šef Povjereništva SPS za nevesinje i član Glavnog odbora Novica Medan.

 

 

Delegacija SPS sastala se i sa načelnikom opštine Ljubinje Darkom Krunićem i povjerenikom SPS za opštinu Ljubinje Persom Klimentom.

 

Tokom sastanka, razgovaralo se o aktuelnoj situaciji u ovoj lokalnoj zajednici, a posebno o izuzetno nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji zbog velikog broja zaraženih virusom COVID -19.

 

– Ljubinju je potrebna pomoć republičkih institucija i zbog velikog broja zaraženih, ali i za oporavak nakon epidemije. SPS ima podršku građana u Ljubinju i borićemo se da pomognemo i građanima i rukovodstvu opštine u prevazilaženju ovog teškog perioda – istakla je nakon sastanka generalni sekretar SPS Andrea Dorić.

 

Istinito

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *