Špirić pokazao gole grudi i krupan krompir u vremenskoj prognozi RTRS! (VIDEO)

Društvo

Špirićeve fotografije na kojima se vidi kako sakuplja povađeni krompir završile su u vremenskoj prognozi RTRS-a, tako da su ga golog do pojasa mogli da vide svi koji prate program Javnog servisa Republike Srpske.

Poslanik SNSD u Predstavničkom domu Parlamenta BiH i visoki funkcioner SNSD Nikola Špirić odlučio je da širu javnost obavijesti o uspješnoj berbi krompira na svom imanju u selu Brda kod Drvara. Učinio je to u vremenskoj prognozi RTRS!

– Jučerašnje fotografije stižu sa imanja profesora Nikole Špirića koje se nalazi nadomak Drvara. Da vremenske prilike koje su pogodile ovo ljeto naš region nisu uticale na uspješnu berbu poljoprivrednih kultura, u ovom slučaju krompira, pokazuju fotografije koje upravo gledamo, rekla je u komentaru voditeljka vremenske prognoze RTRS.

Valja podsjetiti da je Nikola Špirić u vrijeme dok je obavljao funkciju ministra finansija i trezora BiH, od 2010. do 2013. odobrio značajne sume novca iz budžetskih rezervi za “pomoć” svojim komšijama i rođacima u okolini Drvara. Nije teško pretpostaviti da je dobar dio tog novca otišao i na obnavljanje Špirićeve kuće i uređenje imanja, o čemu je pisao CIN

Uspješnom berbom krompira nedavno se pohvalio predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko, koji je dobar dio uroda sa svog imanja donirao u humanitarne svrhe. Da li će slično postupiti i Špirić, kojem je Lukašenko u ovoj priči bio inspiracija, vidjećemo.

Za pokazivanje golog torza, nije teško pretpostaviti, Špiriću je uzor mogao biti samo Putin!

Istinito

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *