Banjalučanin se ugušio nakon što ga je priklještio kamion

Hronika

Banjalučanin Milovan Railić, koji je nađen priklješten ispod kabine kamiona, umro je od gušenja, pokazali su ovo nalazi obdukcije, koja je juče urađena u dobojskoj bolnici.

 

Kako Srpskainfo saznaje, obdukcija je pokazala da je Railić umro od gušenja, jer mu je kabina pritisnula vrat i grudni koš.

 

– Nije imao povreda unutrašnjih organa. Imao je par oguljotina po telu, ali mu je bio prignječen grudni koš – rekao je naš sagovornik.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Railić je bio zaposlen u firmi „Braća Pavlović“ iz Laktaša, a sumnja se da je nastradao prilikom pokušaja popravke kamiona.

 

Patrola

 

U Policijskoj upravi Doboj rekli su da je beživotno tijelo Railića nađeno u nedjelju u 18 sati.

 

– Prilikom rutinskog obilaska terena, policijska patrola u mjestu Modran primjetila je pored magistralnog puta Derventa – Doboj parkiran kamion „mercedes“. Zatim je uočeno tijelo nepoznatog muškarca – rekli su u PU Doboj.

 

Tijelo nesretnog muškarca nalazilo se između prednjeg točka, na kojem je bila spuštena kabina kamiona, te blatobrana.
Policajci su odmah pozvali pomoć, iako vozač nije davao znakove života.

 

Na teren su pristigli doktor mrtvozornik Doma zdravlja Derventa, koji je konstatovao smrt muškarca, te radnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Derventa i Auto-moto društva Derventa, koji su izvukli tijelo nastradalog.

 

Alat

 

Izvor blizak istrazi pojasnio je da je pored kamiona pronađen alat. Prema prvim rezultatima, istrage pretpostavlja se da se Railiću pokvario kamion, te da se on zaustavio pored puta kako bi ga popravio.

 

– Digao je kabinu i pokušao da otkloni kvar. Međutim, kabina je iz nekog razloga pala na njega i priklještila ga. Sa sigurnošću ne znamo ni koliko je on dugo bio mrtav prije nego što je nađeno njegovo tijelo – rekao je naš sagovornik.

 

Railićevi poznanici ispričali su da je on bio iskusan i dobar vozač, ali i da se razumio u popravke kamiona. Iza njega su ostali supruga i dvoje djece.

 

Bez komentara

 

Jedan od vlasnika preudzeća „Braća Pavlović“, gdje je bio zaposlen Milovan Railić, rekao nam je da su i oni juče bili na mjestu nesreće i da ne mogu komentarisati šta se desilo.

 

Samo su kratko rekli da ih je pogodila ova nesreća, te da je Railić kod njih radio oko dvije godine.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *