Banjalučanin poginuo u saobraćajnoj nesreći

Hronika

Radenko Škorić (30) iz Aginog sela kod Banjaluke poginuo je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u banjalučkom naselju Ramići, na magistrali Prijedor – Banjaluka, potvrđeno je za Srpskainfo iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

 

Mladić je poginuo kada se automobil koji je on vozio sudario sa “mercedesom”, koji je vozio Toni Bošnjak (31) iz Gruda. Šta je bio uzrok ove stravične nesreće utvrdiće istraga, poručuju iz Tužilaštva.

 

– Uviđaj je obavio tužilac Dalibor Vrećo, koji je naložio provođenje istražnih radnji, između ostalog i obdukciju tijela poginulog, koja će se obaviti u Zavodu za sudsku medicinu RS – rekla je za Srpskainfo portparolka Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković Vidović.

 

Sudar u kojem je poginuo mladi Banjalučanin dogodio se na raskrsnici prijedorske magistrale i puteva za naselja Dragočaj i Ramići, na istom mjestu gdje je prije osam i po godina poginula mlada mještanka Milana Čegar (18).

 

Mještani su ogorčeni je, tvrde, već godinama upozoravaju nadležne da raskrsnica preko koje djeca svakodnevno idu u školu, nije bezbjedna, ali da niko ništa ne preduzima.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *