Na parkingu pronađeno tijelo mladića

Hronika

Na parkingu ispred trgovinske radnje u blizini gradske pijace u Doboju noćas je pronađeno tijelo sedamnaestogodišnjeg B. T., saznaju “Nezavinse”.

 

Tijelo su uočili zaposleni u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Doboj, te o tome obavijestili policiju.

 

U policiji kažu da im je noćas u 1.45 časova prijavljeno da se tijelo nalazi na parkingu gradske pijace, preko puta Doma zdravlja.

 

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj potvrdio je da je noćas oko 1.45 prijavljeno Policijskoj stanici Doboj 1 da na trotoaru trznog centra leži nepoznata osoba.

 

“Kada su došli policijski službenici utvrdili su da se radi o NN licu muškog pola mlađe dobi. Policijski sluzbenici su obezbijedili lice mjesta do jutarnjih časova. Jutros su pripadnici Sektora kriminalističke policije zajedno sa postupsjućim tuziocem Okruznog tuzilastva, izvršili uviđaj.

 

Za sada događaj nema kvalifikaciju, ne mozemo reći da se radi niti o krivičnom djelu. Ne možemo se izjasniti o prirodi smrti, niti o uzroku smrti. Za sada što imamo informacije jeste da na pronađenom lešu nema vidljiv tjelesnih povreda”, izjavio je Radinković.

 

nezavisne.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *