Braća iz Bijeljine napala policajca i njegovu suprugu

Hronika

Radenko K. (25) i njegov godinu stariji brat Dragan iz Bijeljine uhapšeni su zbog sumnje da su u ovom gradu, nakon nesuglasica u saobraćaju, napali policajca i njegovu suprugu, potvđeno je “Nezavisnim”.

 

Nezvanično saznajemo da pripadnik bijeljinske policije nije bio na dužnosti kada su se braća, kako ih terete, okomila na njega i njegovu životnu saputnicu.

 

Kako je juče saopšteno iz PU Bijeljina, lokalnoj policijskoj stanici se 20. aprila, oko 20.15, obratio njihov kolega Z.I. te prijavio da su ga u Račanskoj ulici fizički napala dva lica.

 

“Po toj prijavi postupili su policajci, koji su identifikovali lica te utvrdili da se radi o R.K. i D.K., obojici iz Bijeljine”, pojašnjeno je u jučerašnjem saopštenju iz Policijske uprave Bijeljina.

 

Kako saznajemo, operativnim radom na terenu utvrđeno je da su braća ne samo fizički napala policajca i njegovu suprugu, već su i oštetila golf 5, vlasništvo policajca.

 

“Otetili su vozilo tako što su vratima svog automobila udarili u njihovo vozilo”, precizirali su iz policije.

 

Zbog sumnje da se neće smiriti, policajci su braću uhapsili, a zatim su ih i alko-testirali .

 

“Utvrđeno je da su imali i alkohola u organizmu”, rekli su iz policije.

 

Nakon ovog incidenta izvršen je uviđaj na lica mjesta. O svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

 

“On je naložio dokumentovanje krivičnih djela oštećenje tuđe stvari i tjelesna povreda”, rekli su iz PU Bijeljina.

 

nezavisne.com

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *