Šekovići: Devetnaestogodišnjak pretukao i silovao djevojku

Hronika

U Šekovićima je sinoć uhapšen Mladen Miljanović (19) zbog osnova sumnje da je silovao djevojku čiji su inicijali B.S. iz Šekovića, saznaje Istinito.

 

– Policijski službenici Policijske stanice Šekovići lišili su slobode lice inicijala M.M. iz tog mjesta zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo silovanje, potvrdio je za Istinito portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

 

On rekao da je Policijskoj stanici Šekovići sinoć oko 22.50 prijavljeno silovanje i da su policijski službenici PU Zvornik postupili po prijavi i izvršili uviđaj. O svemu su obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

 

– Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta a sve dalje aktivnosti provodiće se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

 

Prema nezvaničnim informacijama, nasilnik je ušao za žrtvom u toalet u kafiću “Elit” u Šekovićima, zaključao vrata i pretukao je. Zatim je nagurao toalet papir u usta B.S. i silovao je.

 

Miljanović je prema tvrdnjama mještana od ranije poznat policiji po prestupima. Navodno je učetvovao u više provala i krađa. Tvrde i da mu je otac aktivista lokalnog SNSD-a i da je zbog toga bio pod zaštitom.

 

Za silovanu djevojku tvrde da je bila đak generacije, a danas uzoran student i da je dijete bez oca.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *