NIJE IMAO ŠANSE DA PREŽIVI
Milo Ilić po izlasku iz kladionice zasut kišom metaka

Hronika

Milo Ilić (28), pripadnik “kavačkog klana”, koji je ubijen u ponedjeljak popodne nasred ulice u Podgorici, likvidiran je sa 13 hitaca u leđa, pišu podgorički mediji.

 

Ilić je, inače, u policijskoj evidenciji označen kao pripadnik “kavačkog klana” i jedan od najbližih saradnika Veska Kalezića, visokopozicioniranog pripadnika ove kriminalne grupe, koji je u novembru prošle godine također ubijen u podgoričkom naselju Stari aerodrom. I njemu je ubica prišao kada se parkirao i krenuo ka kafiću i u njega sasuo “kišu” metaka.

 

Inspektori kriminalističke policije došli su do podatka da je Ilić neposredno prije nego što je likvidiran bio u kladionici, u kojoj se zadržao desetak minuta. Kada je izašao iz kladionice i uputio se prema svom vozilu, ubica mu je prišao s leđa i u njega ispalio više hitaca, najvjerovatnije iz poluautomatskog pištolja, prenose mediji u Crnoj Gori.

 

Uzeti su snimci sa kamera okolnih zgrada, na kojima se navodno vidi kako muškarac sa kačketom na glavi pješke prilazi Iliću, a nakon što je ispalio više hitaca u njega, bježi sa lica mjesta. Ilić nije imao šanse da preživi.

 

Policija je objavila snimak muškarca sa kačketom za kog se sumnja da je pucao u Ilića.

 

Podgorička policija jučer je privela više desetina osoba na informativni razgovor u okviru istrage o ubistvu Ilića. Među njima je najviše bilo osoba bliskih „škaljarskom klanu”, ali niko nije zvanično osumnjičen za ovaj zločin.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *