PRETUKLI GA METALNIM ŠIPKAMA
Policija uhapsila napadače na Slobodana Vasiljevića

Hronika

Službenici Policijske uprave Zvornik uhapsili su četvoricu mladića osumnjičenih za pokušaj ubistva Slobodana Vasiljevića iz Vlasenice.

 

Kako je saopšteno iz PU Zvornik, uhapšeni su Stevan G. (26), Miljan M. (33), Stefan R. (26) i Nebojša P. (28), koji se terete za pokušaj ubistva Slobodana Vasiljevića.

 

Četvorica napadača presreli su Vasiljevića oko ponoći i pretukli metalnim šipkama po glavi i tijelu. Zadobio je teške tjelesne povrede u vidu preloma lobanje.

 

– Naime, Policijskoj stanici Šekovići juče pet minuta iza ponoći, prijavljeno je da su u Šekovićima, nepoznate osobe fizički napale oštećenog, koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede, nakon čega su se udaljili sa lica mjesta. Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, odakle je upućen na Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje, saopšteno je iz policije.

 

Preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela i pronalaska počinilaca, policijski službenici su isti dan uhapsili četiri osobe koje se dovode u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela. U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenima, a naredne aktivnosti preduzimaju se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo – saopšteno je za Srpskainfo iz Policijske uprave Zvornik.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *