Žena povrijeđena u zapaljenom autu preminula na UKC

Hronika

Žena čiji su inicijali N.Š, koja je 20. jula povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Prijakovcima, kod Banjaluke, preminula je od zadobijenih povreda u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (UKC).

 

“Pacijent N.Š. (70) je, uprkos svim naporima ljekara da joj spasu život preminula juče ujutro u 9.45 časova”, saopšteno je iz UKC-a.

 

Kako su naveli, pacijentkinja T.Š. (72), koja je u istoj saobraćajnoj nesreći zadobila opekotine na 30 odsto tijela, svjesna je, samostalno diše i za sada u stabilnom stanju.

 

“U toku su dalje dijagnostičke i terapijske procedure”, dodaje se u saopštenju.

 

Pacijentkinja LJ.M. (67) takođe povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Prijakovcima primljena je u ovu kliniku, a zadobila je opekotine koje su zahvatile 20 odsto tijela, danas je operativno zbrinuta i stabilnog je zdravstvenog stanja, navedeno je iz UKC-a RS.

 

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u mjestu Prijakovci u subotu, 20. jula poginuo je Nikola Šukalo (74) iz Banjaluke, dok su četiri osobe povrijeđene.

 

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su automobil fijat punto, koji se zapalio, a kojim je upravljao Šukalo i motocikl “honda”, koji je vozio Zoran Mrđa (37).

 

Prilikom sudara, povrijeđena su tri saputnika u automobilu, kao i vozač motocikla.

 

Svi povrijeđeni zbrinuti su u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

 

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *