Golfom se zabijao u mercedes, pa pobjegao

Hronika

M.R. iz Odžaka uhapšen je sinoć u Vukosavlju zbog sumnje da je počinio krivično djelo “Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

 

Naime, on se sumnjiči da je automobilom golf dva više puta udario u mercedes koji je bio zaustavljen pored puta, te tom prilikom nanio štetu vlasniku.

 

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Doboj, slučaj je prijavljen sinoć oko 20 sati.

 

“Policijskoj stanici Modriča, 07.10.2019. godine, oko 20, 00 časova, prijavljeno je da je na području opštine Vukosavlje oštećeno lice zaustavilo svoj putnički automobil marke mercedes sa namjerom da pruži pomoć nepoznatoj ženskoj osobi koja je imala povrede u predjelu lica, da bi u jednom momentu nepoznato lice sa putničkim automobilom marke vw golf 2 bez registraskih oznaka u više navrata namjerno udarilo njegov putnički automobil koji je bio zaustavljen, nakon čega se zajedno sa nepoznatom ženskom osobom udaljilo sa lica mjesta”, navodi se u saopštenju PU Doboj.

 

Policija je potom na području Vukosavlja identifikovana osoba M.R. iz Odžaka, koja je uhapšena zbog sumnje da je bila za volanom golfa. Kasnije je za njega utvrđeno da je bio pod dejstvom alkohola, te da je bio pozitivan na određenu vrstu droge.

 

Takođe, identifikovana je i žena S.T. iz Šamca, koja je bila s njim.

 

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela “Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *