Još četvorica uhapšena zbog tuče u banjalučkom restoranu

Hronika

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su B.L, B.B, N.Z. i N.P. zbog sumnje da su učestvovali u tuči u ugostiteljskom objektu u Banjaluci.

 

Protiv njih će biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjalauka za ovo krivično djelo, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

 

Prethodno su pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili M.E. zbog sumnje da je u subotu, 16. novembra počinio krivična djelo učestvovanje u tuči, tjelesna poreda i teška tjelesna povreda sa više nepoznatih lica u ugostiteljskom objektu u Ulici Ada.

 

Milošu Ećimu (23) iz Banjaluke određen je pritvor nakon saslušanja u Osnovnom sudu u Banjaluci zbog učešća u tuči u lokalu “Stara Ada” u ulici Ada u Banjaluci, prenijeli su danas portali.

 

Pritvor mu je određen po prijedlogu Okružnog tužilaštva u Banjaluci koje ga tereti za krivična djela teška tjelesna povreda i tjelesna povreda.

 

Iz Okružnog javnog tužilaštva saopšteno je da se slučaj dogodio u subotu, 16. novembra, u restoranu “Stara Ada” u Banjaluci, nakon verbalnog sukoba.

 

I.Č. pružena je ljekarska pomoć i smješteno je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

 

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *