U racijama u Banjaluci i Prnjavoru pronađeni droga i oružje

Hronika

Pripadnici banjalučke Policijske uprave su tokom racije u pet ugostiteljskih objekata na području Banjaluke i u dva ugostiteljska objekta na području opštine Prnjavor zaplijenili određenu količinu droge i hladno oružje.

 

U noći između subote i nedjelje, 21. i 22. decembra, u ugostiteljskom objektu u Banjaluci pronađena je prozirna ampula kokaina, evidentirano pet prekršaja Zakona o javnom redu i miru, te legitimisano 150 lica.

 

Izvršen je pregled stotinjak vozila, a u jednom, koje je u vlasništvo lica D.S, pronađeno je i oduzeto hladno oružje.

 

Protiv lica D.S. slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

 

Akciji su prisustvovali i kontrolori “Elektrokrajine”, Republičke tržišne inspekcije, Inspekcije rada, Odjeljenja za inspekcijske poslove banjalučke Gradske uprave koji su evidentirali prekršaje iz svoje nadležnosti.

 

U ugostiteljskom objektu u Prnjavoru evidentirana su dva prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.

 

Tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka pripadnici Policijske uprave Banjaluka su u subotu uhapsili lice čiji su inicijali B.V, od koga su oduzeli tabletu ekstazija i oko 14,09 grama spida.

 

Juče je uhapšeno lice sa inicijalima S.B, kod koga je pronađena određena količina lijekova za koje nije posjedovalo medicinsku dokumentaciju i dvije metalne drobilice sa tragovima marihuane.

 

Protiv oba lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenog prekršaja.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *