Pet osoba uhapšeno na graničnim prelazima

Hronika

Pripadnici Granične policije BiH za tri dana uhapsili su pet osoba, među kojima i državljanina Azerbejdžana za kojim je Interpol Baku raspisao potjernicu zbog krivičnog djela prevara.

 

K.H. na aerodrom Sarajevo je stigao letom iz Istanbula 10. januara, a predat je službenicima Sudske policije Suda BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

 

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina juče su uhapsili državljanina Srbije čiji su inicijali S.D, nakon što je utvrđeno da je za njim austrijski Interpol raspisao potjernicu zbog krivičnog djela teška krađa.

 

On je kontrolisan na ulasku u BiH na graničnom prelazu Popovi, a u toku dana biće predat nadležnom organu.

 

Službenici ove jedinice su 10. januara pri ulasku u BiH na prelazu Rača uhapsili državljanku BiH čiji su inicijali E.H. jer je ustanovljeno da je potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda.

 

Ona je predata službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

 

Prilikom izlaska iz BiH na prelazu Šepak u subotu, 11. januara, lišen je slobode M.T. jer ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog krivičnog djela teška krađa, a predat je službenicima Sudske policije Bijeljina.

 

Istog dana, službenici Jedinice granične policije Orašje prilikom ulaska u BiH na prelazu Šamac lišili su slobode lice čiji su inicijali D.S, kojeg potražuje Opštinski sud u Mostaru zbog krivičnog djela teška krađa.

 

Državljanin Srbije predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Bosansko-podrinjskom kantonu.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *