U Banjaluci i Doboju uhapšena sedmorica dilera

Hronika

U akciji MUP Republike Srpske na području Banjaluke i Doboja uhapšeno je ukupno sedam osoba osumnjičenih za neovlaštenu prozvodnju i promet marihuane i ekstazija.

 

Prvo je banjalučka policija juče na području grada uhapsila četiri osobe i oduzela više od 600 grama marihuane i ekstazija, potvrđeno je za Srpskainfo.

 

Iz PU Banjaluka su naveli da je policija od V. Ž. oduzela 582 grama marihuane, a zajedno sa njim uhapšen je i A. N.

 

-Pretresene su dvije lokacije na području Banajluke koje koriste osumnjičeni, te je pronađeno još 20 grama marihuane , 25 komada ekstazija, određena količina novca i drugi predmeti koji potiču iz krivičnog djela – naveli su iz banjalučke policije.

 

U nastavku akcije uhapšeni i M. S. i N. L, a sve aktivnosti se provode se u saradnji sa banjalučkim tužilaštvom.

 

U toku iste akcije i u saradnji sa u Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP RS i Policijskom upravom Doboj na području Doboja, uhapšene su tri osobe N.V, M.V. i S.M. zbog sumnje da su počinili krivično djelo “nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“.

 

Pretresene su i tri lokacije na području Grada Doboja, koje koriste osumnjičeni i pronađena je određena količina droge, digitalna vaga, određena količina novca, te drugi predmeti koji potiču iz krivičnog djela.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *