Od lokatora ispod automobila mislili da su bombe

Hronika

Policija je tokom uviđaja u banjalučkom naselju Lazarevo ispod automobila firme “Motoreks” pronašla dva lokatora, koja prate kretanje vozila, saznaje Srpskainfo.

 

U nastavku istrage trebalo bi biti utvrđeno ko je napravio neslanu šalu koja je uznemirila radnike “Motoreksa”, ali i građane koji žive u neposrednoj blizini mjesta jer su prvo mislili da se radi o bombama.

 

Prema izjavama građana, nepoznata osoba je u večernjim časovima prišla automobilima koji su bili parkirani u dvorištu pomenute firme i postavila nepoznate naprave ispod točkova automobila, a zatim se udaljila.

 

Policija je ubrzo blokirala područje oko dva automobila do dolaska uviđajne ekipe koja je utvrdila da se ne radi o eksplozivnim napravama već lokatorima.

 

Prema nezvaničnim informacijama građani su uspjeli i snimiti vozilo kojim se dovezla nepoznata osoba, a navodno se radi o suparničkoj firmi.

 

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 26. januara postupili su po prijavi da je ispod vozila u Ulici Branka Popovića u Banjaluci, nepoznato lice postavilo određen predmet. Uviđajem je utvrđeno da se ne radi o eksplozivnim napravama – izjavila je Danijela Mučibabić, portparol PU Banjaluka.

 

Dodaje kako je rad na ovom predmetu i dalje u toku, te da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *