Majka dopuštala ljubavniku da pred njom siluje kćerku

Hronika

Nezapamćeni horor otkrili su istražioci u Laktašima kada su uhapsili 24-godišnjeg B.D. zbog sumnje da je imao seks sa 13-godišnjom djevojčicom pred njenom 39-godišnjom majkom, koja je takođe privedena!

 

Prema saznanjima u PU Banja Luka, majka se nije obazirala na zlostavljanje kćerke, već ga je dopuštala i ohrabrivala, zbog čega se i sama našla pod istragom.

 

Da sve bude još gore, i majka je bila u ljubavnoj vezi sa zlostavljačem.

 

– Policajci su uhapsili dvije osobe zbog sumnje da su počinili krivična djela obljuba s djetetom mlađim od 15 godina, te navođenje djeteta na prisustvovanje spolnim radnjama. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci – saopštila je PU Banja Luka.

 

Osumnjičena majka ima još dvije mlađe kćerke i strahuje se da su i one bile žrtve zlostavljanja. Istražioci su došli do saznanja da su djeca u više navrata prisustvovala majčinim seksualnim odnosima s B.D. i obrnuto.

 

– Osumnjičeni se nalaze na kriminalističkoj obradi, a djevojčica je upućena na ljekarski pregled. I njene mlađe sestre biće podvrgnute ljekarskim pregledima, jer postoje indicije da su i one bile žrtve – pojašnjava izvor iz istrage.

 

Policajci šokirani

 

On kaže da su policajci i socijalni radnici, koji su uključeni u istragu, šokirani saznanjima do kojih su došli radeći na ovom slučaju.

 

– To je prosto nepojmljivo ljudskom umu – rekao je jedan od inspektora.

 

Pojašnjava da osumnjičeni nisu živjeli zajedno, ali da je B.D. svakodnevno dolazio u kuću u kojoj su djeca živjela.

 

Direktor Centra za socijalni rad u Laktašima Vladimir Makarić kaže da u saradnji s policijom preduzimaju sve mjere kako bi žrtvi pružili pomoć i zaštitili je od daljnjih trauma.

 

– Odmah po saznanju o tom događaju Centar se uključio u slučaj i u toku je procedura da se žrtva izuzme iz porodice. U toku su daljnji koraci u smislu zbrinjavanja ostale djece, o kojoj će brigu voditi otac – rekao je Makarić.

 

(Avaz)

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *