U Banjaluci uhapšeno šest osoba

Hronika

Policijska uprava Banjaluka u odvojenim aktivnostima uhapsila je ukupno šest osoba zbog različitih krivičnih djela.

 

Pripadnici Policijske stanice Centar Banjaluka uhapsili su u centru grada M.Z. za kojim je bila raspisana centralna potjernica MUP Republike Srpske.

 

Policajci u Čelincu uhapsili su juče N.K i Z.K. od kojih su oduzete tri poluautomatske puške “papovke” kalibra 7,62 milimetara, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

 

O svemu je obavješten dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija protiv navedenih lica dostavi u redovnoj proceduri.

 

Službenici Policijske uprave Banjaluka juče su na području Banjaluke uhapsili S.B. jer je prilikom legitimisanja i pregleda njegovog automobila pronađena i oduzeta zelena biljna materija koja asocira na marihuanu.

 

Ovom licu je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

 

Na području grada juče oko 17.30 časova uhapšeni su V.K. i O.B.

 

Prilikom legitimisanja lica V.K. i pregleda putničkog automobila kod istog je pronađena i oduzeta zelena biljna materija koja asocira na marihuanu, dok su prilikom legitimisanja lica O.B. pronađene tablete koje asociraju na ekstazi.

 

– Protiv ovih lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i prometu droge – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *